NOMADLAND 2.0

NOMADLAND 2.0

ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
  • Περιγραφή
  • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  • Αξιολογήσεις (0)

Περιγραφή

Η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του 2020 Nomadland είναι μια ταινία δρόμου που γοήτευσε την ομάδα του Autohome. Αυτό το όνομα, σύμβολο της ζωής στην ελευθερία, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας. Το πνεύμα της ταινίας, ο άσκοπος ταξιδιώτης, που κινείται πρώτα από όλα με τον εαυτό του και σε στενή επαφή με τη φύση, έχει γίνει έτσι μια νέα σειρά σκηνών, ένας ερμηνευτής του νομαδισμού.

Ξεκινώντας από το σχέδιο, με νηφάλια και φυσικά χρώματα: το χρώμα της «λάσπης» των τοίχων, όπως το μαύρο της οροφής και τα καλύμματα βροχής στα παράθυρα, δεν είναι επιλογές εικόνας, αλλά πραγματικές τεχνικές λύσεις για την αντίθεση των φώτων της νύχτας αλλα και τις πρώτες πρωινές λάμψεις.

Με ελαφριά υφάσματα 200gr, απόλυτα αδιάβροχα και με συνέπεια που συνδυάζει αξιοπιστία και ανταγωνιστικότητα. Η φιλοσοφία της Nomadland είναι «Ουσιαστικότητα χωρίς να εγκαταλείπεις την άνεση».

  • Μόλις αφαιρέσετε το κάλυμμα, η σκηνή ανοίγει σε τρία δευτερόλεπτα, απλά τραβώντας προς τα κάτω και κατεβάζοντας τη σκάλα. Δεν απαιτείται τίποτα άλλο!

  • 2 τοξωτά παράθυρα, 2 πρόσθετα πάνελ προστασίας προσωπικών δεδομένων στις εισόδους και κουνουπιέρες συσκότισης σε κάθε άνοιγμα για εγγύηση προστασίας ακόμη και από τα αδιάκριτα βλέμματα. Από έξω δεν μπορείς να δεις μέσα, από μέσα μπορείς να δεις έξω: μια λεπτομέρεια που πραγματικά κάνει τη διαφορά. Επιπλέον, το ειδικό αδιάβροχο γυάλινο κάλυμμα από PVC Crystal που είναι ενσωματωμένο στα παράθυρα σας επιτρέπει να τα ανοίγετε και να κοιτάτε έξω ακόμα και όταν βρέχει. Είναι επίσης αφαιρούμενο για διαφοροποιημένη χρήση.Για τις πολύ ζεστές νύχτες υπάρχει μια επιπλέον ευκαιρία: η κλίση της οροφής μπορεί να ανοίξει εντελώς και να προστατεύεται πάντα από μια κουνουπιέρα συσκότισης, η οποία αυξάνει περαιτέρω την κυκλοφορία του αέρα και σας επιτρέπει να αποκοιμηθείτε πραγματικά σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον έναστρο ουρανό .

  

  • Διαστάσεις ανοιχτή:160 x 220 x 125 cm
  • Διαστάσεις κλειστη:160 x 110 x 35 cm

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μέγεθος

Small, Medium, Large

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.